Tuesday, June 22, 2010

best ke x cuti nie???

bg ak...cuti kali ni bleh la nak dikatakan best sbb ak da ade paksu.........hurm tahniah to my ocu......have a nice family in ur life k....byk tmpat gak la ak g time cuti nie.....ak g cameron.............best sgt....cuaca kat sana pun dingin je.............erm............tp buah strawbery x jd ag time tu sbb time bukan cuti sek......n then............ak beli pokok bunga kaktus..............hope ak dpt jg ngn baik..........then..........ak beli bantal strawbery.........besar..............huhuhu......then ak blik kg kat kdh..........byk persiapan yg perlu di buat utk majlis kawin tu..............alhamdulillah semua nye berjalan ngn lancar,.............time cuti ni gak ak jumpe blik sume kwn2 lama time kat sek ren n sek men.........di fb.........xsempat ag nk bjumpe scara bdpn....yg slalu jumpe tu...xkesah la..... ak kenal blik ngn dak sek agama ak nie.....dr nakal dulu...da jd baik.............alhamdulillah....ak slalu gado ngn dia..........cian dia..........huhuhuhu....pe la ak nie.....hehehe...ak nak sgt jumpe ngn dia tp apakan daya......xsempat utk berjumpe........hehehhe............sambung blik la ngn crite ak nie................lps kenduri...soknye kitowg g langkawi.........ke rumah pengantin lelaki lak.........dan disamping tu...sume makcik ak termasuk la mak ak.........amik kesempatan utk shoping........agak byk la diowg beli brg...xlarat nak angkat..........tp best tetap best.............ak je yg x best time tu.....xtau nape...................finish!!!

No comments:

Post a Comment