Tuesday, October 27, 2015

kembali lagi (^_^)

Assalamualaikum...sudah lama rasanya aku tidak menjengah ke dalam blog ni...apakan daya, kekuatan diri ditenggelami dengan segala yang terjadi...cukuplah aku katakan yang aku perlu teruskan hidup ini dengan kekuatan yang ada dalam diri ini bagi menemui sinar yang baru... bahagia atau tidak, aku terima ketentuan takdir dengan redha...dulu aku rasa bagai nyawa dihujung tanduk...tetapi aku yakin dengan apa jua yang berlaku pasti ada hikmah yang tersembunyi...dengan kekuatan dari orang di sekeliling ku...aku bangkit kembali...semoga perjalanan hidupku masih disinari dengan senyuman orang di sekeliling ku... In Shaa Allah... Aamiin...

Sunday, April 22, 2012

majulah sukan untuk KPZ!!!

sukza kali ini semakin menarik kerana kami semua dibahagi mengikut aras dan blok...sebanyak 4 kumpulan telah dibentuk iaitu diadora, puma, nike dan adidas...aku dimasukkan dalam kumpulan diadora...seperti biasa, aku akan join team bola jaring...alhamdulillah kumpulan diadora telah mendapat tempat pertama bg pertandingan bola jaring...YAHOO...(^_^)walaupun aku terpaksa balik rumah dan xde rezeki untuk tunggu hingga ke acara penutupan...namun, aku support dari jauh...go diadora!!! its ok...majulah sukan untuk KPZ!!! (^_^)

Wednesday, November 23, 2011

sem yang sangat penat!!!

tension sgt sem baru nie...walaupun da nak abes sem, byk ag keje yg belum terlunas...argh, ak pun xtau...semua subjek nak ade asement sampai 2 kali...kalo amik 77 subjek da ade 14 asement n tambah dengan fyp lagi...hurm...susah nya...huhuhu

Wednesday, June 15, 2011

H.A.B.I.S. S.U.D.A.H.....

semua yang telah bermula akan berakhir jua...begitu juga dengan latihan industri yang ku jalani selama 6 bulan...satu jangka masa yang agak lama tapi rasa sekejap je bila da habis...biasalah tue...rindu lak nak keje...hehehe...dulu2 time mula2 praktikal... rasa rajin sgt tapi kalo da tgh2...rasa cam malas la sgt2...tapi sume tu da berakhir...segalanya sudah berubah...ade suke n duka masa praktikal tu...i will miss that moment...

Thursday, February 24, 2011

rindu dendam!!!

ntah pape la ngn ak nye tajuk kali nie...ak pun xtau la...tapi nape la hati nie terlalu rindu dekat dia??? erm, biarkan rinduu ini berlalu...ak x mampu lagi memikul rasa rindu dlm hati nie...huhuhu...ak pun xtau nape...ak harus lepaskn sume...ak rindu la kwn2 ku di srkbbb, smkbbb, matrix perlis, upm, srabbb, tadika ixora...i miss u all...

Tuesday, February 1, 2011

rAyA CiNa...

ak cuti raya cina nie...padahal ak dapat cuti 2 hari je...then ak sanggup nak gnti 3 hari ag...huhuhu...penat ar ak lpas nie...huhuhu....ntah la...ak pun xtau...ak dapat rasakan tahun nie byk dugaan yg perlu ku tempuhi...xtau la nape an...ade yg da berlaku n ade yg mgkin akn berlaku...kite tunggu jelah...miss my friends at upm n all my fwenz from matriculation n old school...bila la leh jumpe nie...ntah la...to my bestfwenz...nnti ak celebrate beday ko ek...don't worry k...insyaALLAH kalo ade masa nnti

Tuesday, January 11, 2011

sedihnya...

nape aku rasa cam x sedap hati dr semalam yer??? mgkin sume nie dugaan bagi ak agaknye...tibe2 hari nie satu kejadian yang x disangkaa menimpa ak...nape ek??? huhuhu... ak xtau la nape...mgkin ada hikmah disabaliknye...plz help me...huhuhu